2014-09-08 14:40:59• hírek • Szatmár.ro

Fogantatás és Holdhatás

Az ember ősidők óta ismeri azt a jelenséget, hogy a Hold körülbelül 28 naponként kerüli meg a Földet, és ez pontosan megegyezik a nők havi ciklusával.

A régi kultúrákban az is köztudott volt, hogy bizonyos napokon lányok, más napokon pedig fiúk fogannak. Ez a tudás sajnos feledésbe merült, és már csak kevesen emlékeznek rá.

Dr. Eugen Jonas orvos és pszichiáter hosszú évekig tartó vizsgálatok után kiderítette, hogy női pácienseinél a szexuális vágy bizonyos ritmusban jelentkezik. A csúcspont ugyan minden nőnél különbözött, ám mindig egybeesett azzal a holdfázissal, amely az illető páciens születésekor uralkodott. Ha egy nő például telihold idején született, akkor a telihold előtt, alatt és utáni napokon nagyobb kedve volt a szexuális életre, mint máskor. Ez a szabály, úgy tűnt, egész életében érvényes maradt.

Jonas doktor további szenzációs megállapítást is tett: 30 000 nőt kérdezett meg gyermekük születésének körülményeiről, és kiderítette, hogy a nemzés időpontja mérvadó lehet a gyermek nemét illetően. Hogyan? Az asztrológia 12 állatövi jegyet ismer. Ezekből hat „férfias", hat pedig „nőies" jegy. Ha egy gyermek a Hold egyik férfias jegyében fogan, jó okokkal feltételezhetjük, hogy fiú lesz. Ha viszont a nemzés idején nőies jegyben áll, lány lesz. Jonas doktor tippjei 98 százalékban helyesnek bizonyultak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: